Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare

 

Camera de Comerţ şi Industrie Satu Mare, agent al operatorului Camera de Comerţ şi Industrie a României - primul operator al Arhivei Electronice de Garanţii Reale Mobiliare (AEGRM), vă poate facilita obţinerea înregistrărilor în AEGRM într-un timp foarte scurt dar şi în condiţiile discutate şi convenite în cursul convorbirii noastre.

 

            Beneficiile aduse de Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare – (AEGRM).

 

  1. Deoarece trecem printr-o perioadă în care:

 

-    creditorii se luptă permanent pentru recuperarea datoriilor sau a garanţiilor depuse;

 

-    întrucât  înscrierea ipotecii în AEGRM are un efect de ordonare a modului în care creditorii au dreptul să pretindă plata creanţei în faţa altor creditori prin predeterminarea rangului de prioritate şi preferinţă;

 

-    dacă ar avea o înregistrare a creanţei în AEGRM, recuperarea ar fi mult mai uşoară;

 

  1. Înregistrarea în AEGRM este efectuată cu celeritate, puteți astfel obţine prioritatea în faţa eventualilor altor creditori ai debitoruli respectiv;

 

În ceea ce priveşte transmiterea, formularelor/cerere si a rezultatelor, această procedură poate fi îndeplinită pe mai multe căi convenite de comun acord, aducând astfel o economie de timp pentru compania dumneavoastră.

 

Persoana care până acum se deplasa la un agent AEGRM pentru a efectua înregistrările se va putea ocupa de alte activităţi care să aducă o plus-valoare companiei.

 

  1. Consultanţă de specialitate oferită gratuit;
  2. Mai mult de atât, puteţi beneficia şi de alte servicii ale AEGRM şi de ce nu ale Camerei de Comerţ şi Industrie Satu Mare în general, detalii pe care vi le voi prezenta cu ocazia proximei noastre întâlniri.

 

În ceea ce priveşte tarifele pe care le propunem, acestea sunt următoarele :

 

aviz de ipotecă iniţial                                     75.00 lei

avizul modificator al avizului de ipotecă iniţial  44 lei

avizul de stingere a avizului de ipotecă iniţial   22 lei