Invitație Conferinta de resurse umane

Invitație Conferinta de resurse umane

Publicat pe: 2017-06-20

Te invitam in 29 Iunie, la "HR la Superlativ", cea mai mare conferinta de resurse umane din regiune, dedicata specialistilor HR dar si antreprenorilor care se confrunta cu situatii specifice in recrutarea, loializarea si motivarea angajatilor.
La evenimentul care va avea loc la Millennium Business Center din Baia Mare, vor participa cele mai importante companii din regiunea Maramures - Satu Mare. 
 

Scopul conferintei

Conferinta isi propune sa vina in intampinarea antreprenorilor locali si a specialistilor din resurse umane cu teme utile din activitatea lor de HR de zi cu zi, despre cele mai noi tendinte, si despre procesele inglobate in activitatea de resurse umane.

Daca vei participa la conferinta vei afla noutati despre:

  • Recrutare si selectie. Modele de bune practici si trenduri;
  • Solutii la provocarile aferente procesului de recrutare in Romania;
  • Motivarea angajatilor si cresterea gradului de retentie a acestora;
  • Automatizarea si impactul tehnologiei in HR;
  • Implementarea unui sistem de masurare a performantei angajatilor.

In cadrul conferintei vor sustine prezentari speakeri specialisti recunoscuti in domeniul resurselor umane din Romania, reprezentanti ai companiilor 
Gi GroupNN Asigurari de ViataArtwin Consulting si The KPI Institute

In ultimii ani, in cadrul organizatiilor se observa o nevoie crescuta de a pozitiona departamentul de Resurse Umane ca si partener strategic. Valoarea adaugata adusa prin activitatile sale poate fi uneori dificil de identificat si masurat, ramanand o constanta provocare.
In plus, ultimii ani au adus companiile din Romania intr-o noua realitate, caracterizata de provocari majore in procesul de recrutare pe fondul reducerii fortei de munca si a modificarii nivelului de asteptari ale viitorilor angajati.

In cadrul conferintei “HR la Superlativ” vom veni in intampinarea specialistilor HR si a antreprenorilor din regiune oferindu-le solutii si raspunsuri la cele mai provocatoare intrebari.

Rezerva-ti locul acum si profita de oferta Early Bird pentru a beneficia de o taxa de participare speciala de doar 70 lei (oferta limitata la primii 20 de inscrisi). Taxa de acces Regular este de 120 lei.

Date organizare

HR la Superlativ
29 Iunie 2017, (joi), orele 17:00 - 20:00

Millennium Business Center, sala M1, Baia Mare, Str. Vasile Lucaciu Nr. 2

Linkul unde se pot inregistra participantii : http://bit.ly/hr-la-superlativ

Codul de discount 10% pentru membrii CCIA SM este HR2017CCISM {Acest cod de discount trebuie introdus la inregistrare.}