Misiune economica VIETNAM
Publicat pe: 2016-06-23

În perioada 11-14 iulie 2016, Camera de Comerț și Industrie a Romaniei (CCIR) planifica organizarea unei misiuni economice în R.S.Vietnam, acțiune care va include un Forum de afaceri dedicat deschiderii unor noi oportunități de afaceri și dezvoltării relațiilor economice și comerciale dintre companiile din Romania și Vietnam.
Misiunea economică va avea loc în contextul vizitei in R.S.Vietnam a primului ministru Dacian Cioloș care va fi însoțit de ministrul de externe, domnul Lazăr Comănescu. Prezența celoi doi inalți demnitari români conferă garantia participării unoi companii vietnameze care să răspundă intereselor dvs. de afaceri.

În cadrul Forumului vor avea loc întâlniri B2B  cu companii vietnameze reprezentative din domenii precum căi ferate, petrol și gaze,  echipamente și materiale din industria petrolieră, echipamente electrotehnice, industria navală, agricultură, produse farmaceutice, biotehnologie pentru agricultură, materiale de construcții,  industria de apărare și turism.

În vederea bunei organizări a acestei misiuni CCIR va oferi companiilor interesate unul din următoarele pachete :”

Pachetul SILVER  - 2150 Euro + TVA, în acest preț fiind incluse următoarele :

- Obținere viză
- Transport aerian clasa economic
- Cazare
- Tranfer

Servicii de consultanță și participare la întâlniri

Pachetul GOLD – 4150 +TVA, în acest preț fiind incluse următoarele :

- Obținere viză
- Transport aerian clasa business
- Cazare
- Tranfer
- Servicii de consultanță și participare la întâlniri


Exprimarea opțiunilor companiilor se poate face la email cameradecomert.satumare@yahoo.com sau direct la adresa de e-mail razvan.parvulescu@ccir.ro, tel. 0731-313106.