Cursuri gratuite de inițiere “Competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere” (60 ore) pentru 118 persoane

Camera de Comerț,  Industrie și Agricultură Satu Mare oferă  cursuri gratuite de inițiere “Competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere” (60 ore) pentru 118 persoane.

Cursurile , organizate in cadrul proiectului COD – Conditii optime pentru digitalizare, Cod proiect POCU/860/3/12/142948, sunt autorizate prin Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC), urmând a se finaliza prin eliberarea de certificate de calificare/absolvire cu recunoaștere națională, emise sub egida Ministerului Muncii și al Ministerului Educației.

Pentru detalii si inscrieri :

Telefon: 0261715058

e-mail cameradecomert.satumare@yahoo.com

Camera de Comert, Industrie şi Agricultură Satu Mare, în parteneriat cu Asociația Centrul National Pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Eurostudy Maramureş implementează proiectul COD – Condiții optime pentru digitalizare, ID proiect 142948. Proiectul vizează obiectivul specific POCU 3.12, îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/ competențe/ aptitudini aferente sectoarelor economice/domeniile identificate conform SNC și SNCDI ale angajaților.

OBIECTIVE:
1. Creșterea nivelului de conștientizare a angajatorilor privind importanța și necesitatea participării angajaților la programe de formare continuă.
2. Dezvoltarea și îmbunătățirea competențelor digitale pentru un număr de 310 angajați din Regiunile de Dezvoltare Nord-Vest, cu preponderenţă Satu Mare şi Maramureş, dar şi Sud Muntenia, Sud-Est, Sud-Vest, Vest, Nord-Est, Centru.
Vor fi organizate minim 32 grupe de cursanți:
– cursuri de formare competențe digitale de bază (windows, word, excel, power-point, internet) – 60 ore/curs pentru 118 persoane;
– cursuri de formare competențe digitale avansate (aplicatii de tip CRM, RM, ERP, BPM) – 120 ore/curs pentru 158 persoane;
– cursuri de formare competențe digitale dedicate specialiștilor în domeniul IT- 40 ore/curs pentru 34 persoane.
3. Sprijin acordat unui număr de 32 întreprinderi în vederea valorificării potențialului de digitalizare, elaborării și introducerii de programe de învățare continuă la locul de muncă.
REZULTATE PRECONIZATE
● Angajatorii vor fi informați privind importanța și necesitatea participării angajaților la programe de formare continuă prin organizarea a 12 evenimente de conștientizare, la nivelul regiunilor de implementare a proiectului;
● 310 angajați din Regiunile de Dezvoltare Nord-Vest, cu preponderenţă Satu Mare şi Maramureş, dar şi Sud Muntenia, Sud-Est, Sud-Vest, Vest, Nord-Est, Centru, vor beneficia de programe de formare profesională în domeniul competențelor digitale
● 32 de întreprinderi vor fi sprijinite în vederea valorificării potențialului de digitalizare, elaborării și introducerii de programe de învățare continuă la locul de muncă.
Informații suplimentare:
Camera de Comert, Industrie şi Agricultură Satu Mare,
tel: 0261715058
email: cameradecomert.satumare@yahoo.com

4 thoughts on “Cursuri gratuite de inițiere “Competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere” (60 ore) pentru 118 persoane”

    1. Salut !
      Cursul de digitalizare este gratuit in cadrul unui Proiect POCU.
      COnditia este ca participantul sa fie angajat cu contract de munca la o intreprindere mică sau mijlocie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.