Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare

 

Camera de ComerÅ£ ÅŸi Industrie Satu Mare, agent al operatorului Camera de ComerÅ£ ÅŸi Industrie a României - primul operator al Arhivei Electronice de GaranÅ£ii Reale Mobiliare (AEGRM), vă poate facilita obÅ£inerea înregistrărilor în AEGRM într-un timp foarte scurt dar ÅŸi în condiÅ£iile discutate ÅŸi convenite în cursul convorbirii noastre.

 

            Beneficiile aduse de Arhiva Electronică de GaranÅ£ii Reale Mobiliare – (AEGRM).

 

  1. Deoarece trecem printr-o perioadă în care:

 

-    creditorii se luptă permanent pentru recuperarea datoriilor sau a garanÅ£iilor depuse;

 

-    întrucât  înscrierea ipotecii în AEGRM are un efect de ordonare a modului în care creditorii au dreptul să pretindă plata creanÅ£ei în faÅ£a altor creditori prin predeterminarea rangului de prioritate ÅŸi preferinţă;

 

-    dacă ar avea o înregistrare a creanÅ£ei în AEGRM, recuperarea ar fi mult mai uÅŸoară;

 

  1. Înregistrarea în AEGRM este efectuată cu celeritate, puteÈ›i astfel obÅ£ine prioritatea în faÅ£a eventualilor altor creditori ai debitoruli respectiv;

 

În ceea ce priveÅŸte transmiterea, formularelor/cerere si a rezultatelor, această procedură poate fi îndeplinită pe mai multe căi convenite de comun acord, aducând astfel o economie de timp pentru compania dumneavoastră.

 

Persoana care până acum se deplasa la un agent AEGRM pentru a efectua înregistrările se va putea ocupa de alte activităţi care să aducă o plus-valoare companiei.

 

  1. Consultanţă de specialitate oferită gratuit;
  2. Mai mult de atât, puteÅ£i beneficia ÅŸi de alte servicii ale AEGRM ÅŸi de ce nu ale Camerei de ComerÅ£ ÅŸi Industrie Satu Mare în general, detalii pe care vi le voi prezenta cu ocazia proximei noastre întâlniri.

 

În ceea ce priveÅŸte tarifele pe care le propunem, acestea sunt următoarele :

 

aviz de ipotecă iniÅ£ial                                     75.00 lei

avizul modificator al avizului de ipotecă iniÅ£ial  44 lei

avizul de stingere a avizului de ipotecă iniÅ£ial   22 lei