PROIECT 1 → INVITATIE TRAINING OPERATORI TURISM

 

 antet proiect Ucraina

În atenția persoanelor interesate :

Vă invităm să participaţi la o sesiune de instruire pentru furnizorii de pachete de servicii / operatori de turism regionali care contribuie la realizarea celor 13 tururi de weekend bazate pe moștenirea vie a Carpaților - stilul de viață autentic și cultura muncii locuitorilor din regiunea Satu Mare- Maramures, pentru a livra produsele în mod corespunzător și pentru a face vânzări mult mai profesioniste.

Sesiunile sunt programate in perioada 19-21 sau 21-23 octombrie, in localitatea Breb- Maramureş.

Trainingul isi propune sa îmbunătățească capacitățile tehnice și de gestionare ale stakeholderilor (părților interesate)  locali implicaţi în lanțurile de aprovizionare de servicii transfrontaliere, cum ar fi entitățile de servicii (hoteluri, restaurante, ferme, vânzători tradiționali de stradă), producătorii de produse locale (fermieri, meșteșugari / meșteri), organizarea turismului sector (operatori locali de turism, agenți, ghizi, ofițeri de informații turistice).

La prelegeri / prezentări au fost invitati formatori profesioniști și companii de succes. Veţi avea ocazia de a cunoaște informațiile principale de piață, strategiile / instrumentele de promovare, elementele de bază pentru dezvoltarea produselor turistice / planificarea afacerii, designul creativ, prezentarea și ambalarea, abilitățile de povestire / comunicare, tehnicile de vânzare și alte subiecte și, prin urmare, să vă îmbunătățiţi cunoștințele și abilitățile.

Instruirile vor include lucrări de grup / planificare participativă și, ca atare, vor crea legături necesare între părțile interesate.

În programul fiecarei sesiuni sunt incluse 4 module de training , având ca tematică tipuri de activităţi care se pot dezvolta in turismul de patrimoniu imaterial, crearea de reţele, storytelling, elemente de branding, exemple de activităţi de success,  dar şi activităţi interactive.  

Veti avea ocazia să vedeţi modul in care comunitatea locală din Breb a reuşit să dezvolte activităţi si servicii minuni cioplite din lemn ( porţi, case, biserici, tărnaţuri, linguri , mese şi credenţuri )  la Breb si in satele vecine acestuia

Toate aceste descoperiri uimitoare fac parte dintr-o ofertă pe tot parcursul anului de cincizeci și două de tururi de weekend concepute pentru Ungaria, Slovacia, România și Ucraina, ca parte a proiectului „52 Carpathian Lifestyle Experiences: Reinventing Traditional Work Cultures”.  

Tururile româneşti fac parte din cele 13 produse (pachete de servicii) care vor fi oferite ulterior turiștilor români, dar şi celor care vor dori şi putea să viziteze tărâmurile noastre minunate în viitor.

Programul asigură servicii de transport, cazare, masă și training acoperite integral din bugetul proiectului.

Toți stakeholderii interesați sunt rugați să completeze cererea la https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSemxWpNhglvT8ZrUKBwL12BlOpXrA914IWoahla8haLkeg_6Q/viewform?usp=pp_url  până la 9 octombrie 2020, pentru a participa la training. Vor fi selectați câte 15 participanţi pentru fiecare sesiune de training.

Proiectul „52 de experiențe în stilul de viață carpatic: reinventarea culturilor tradiționale de lucru” este implementat de Asociația Turistică din regiunea Ivano-Frankivsk în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Satu Mare (România), Organizația de Turism din Regiunea Košice (Slovacia), ABA Asociația pentru Turism (Ungaria) și Departamentul pentru Cooperare Internațională, Eurointegrare, Turism și Investiții ale Administrației Regionale de Stat Ivano-Frankivsk (Ucraina) și cofinanțat de UE în cadrul Programului CBC-Ungaria-Slovacia-România-Ucraina 2014-2020.

Biroul proiectului în România:  strada Decebal nr 4, Satu Mare , 0261 710790, e-mail: cameradecomert.satumare@yahoo.com; www.cciasm.ro

Chestionar pentru potentiali participant la training :

Completând acest chestionar, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale de către contractantul proiectului „52 Experiențe de stil de viață din Carpați: reinventarea culturilor tradiționale de muncă” în scopuri legate de organizarea turului.

1. Numele companiei

2. Numele și funcția reprezentantului care va participa la turneu

3. Sex

4. Vârsta

5. Locul de reședință, telefonul de contact, e-mailul, linkul către o pagină personală din rețelele sociale, dacă este disponibil.

6. Profilul companiei / specializarea

7. Produse/servicii oferite de companie/persoana in cadrul tururilor

8. O piață pe care se concentrează compania

9. Link-uri către site-ul companiei, pagina din rețelele sociale

10. Indicați-vă interesul de a participa la una din sesiuni : □ 19-21.10 □19-21.10

11. Alte informații despre dvs. pe care doriți să le împărtășiți

                                                            logo Go 52