Organizare evenimente

INVITAȚIE

Secţia Comercială a Ambasadei Austriei din Bucureşti, în colaborare cu Consiliul Judeţean Satu Mare, Primăria Municipiului Satu Mare și Camera de Comerț și Industrie Satu Mare, vă invită la un

                                                                                  Simpozion economic austriaco-român cu tema

                                                                       tehnologie şi servicii pentru gospodărirea comunală.

 

La acest simpozion va participa o  delegaţie de firme austriece din domeniul tehnologiei pentru servicii de gospodărire comunală şi infrastructură. Printre cei prezenţi se vor număra reprezentanţi de companii austriece de renume din domeniul gestionarea deşeurilor, ape uzate, apă, infrastructură şi construcţii de drumuri.

Lista firmelor care au confirmat participarea este atasata prezentei invitații, iar actualizarea acestei liste se va putea consulta pe http://www.cciasm.ro/info/organizare-evenimente.html  si pe pagina de faxebook a Camerei de Comert,  https://www.facebook.com/cciasm/.

Scopul misiunii este schimbul de informaţii cu partenerii români cu privire la proiecte actuale şi viitoare şi stabilirea de puncte comune de soluţionare a problemelor cu care se confruntă administraţiile orașelor și comunelor. Comunele şi oraşele austriece dispun de una dintre cele mai bune infrastructuri comunale din Europa. Posibilitatea asigurării finanţărilor din fonduri structurale UE conferă şi soluţiilor super moderne şi inovatoare oferite şanse de reuşită în România.

Invităm reprezentanţii consiliilor locale şi ai primăriilor precum şi companii româneşti interesate să se întâlnească cu delegaţia austriacă şi să se informeze despre tehnologii şi soluţii noi cu aplicare în domeniul comunal.

Simpozionul are loc joi, 15.03.2018, cu începere de la orele 11.00, la  Consiliul Județean Satu Mare -Sala mare,  Piața 25 Octombrie nr.1.

Cu convingerea că experiența firmelor austriece este de mare interes pentru activitatea dumneavoastră, rămânem în aşteptarea confirmării dumneavoastră de participare şi  vă asigurăm de deosebita noastră consideraţie.

Daniela Culic

Director general CCIA SM      

LISTA FIRME AUSTRICE PARTICIPANTE     

LISTA CU SOCIETATILE AUSTRIECE PREZENTE LA INTALNIREA DIN 15.03.2018

Formular înscriere la eveniment

Vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastra până la 12.03.2018,la coordonatele:

E-mail: cameradecomert.satumare@yahoo.com   sau    Tel:  0261 710790

Numele Companiei: …………………………………………………..

Numele participantului: ………………………………………………

Telefon: ……………………………

Sau completati formularul de contact de mai jos.