Registrul national de publicitate mobiliara

Camera de Comert si Industrie Satu Mare, agent al operatorului Camera de Comert si Industrie a României – primul operator al Registrului national de publicitate mobiliara, va poate facilita obtinerea înregistrarilor în RNPM într-un timp foarte scurt.

 

            Beneficiile aduse de Registrul national de publicitate mobiliara – (RNPM).

 

  1. Deoarece trecem printr-o perioada în care:

 

–    creditorii se lupta permanent pentru recuperarea datoriilor sau a garantiilor depuse;

 

–    întrucât  înscrierea ipotecii în RNPM are un efect de ordonare a modului în care creditorii au dreptul sa pretinda plata creanței în fara altor creditori prin predeterminarea rangului de prioritate si preferinta;

 

–    daca ar avea o înregistrare a creantei în RNPM, recuperarea ar fi mult mai usuoara;

 

  1. Înregistrarea în RNPM este efectuata cu celeritate, puteti astfel obtine prioritatea în fata eventualilor altor creditori ai debitoruli respectiv;

 

În ceea ce priveste transmiterea, formularelor/cerere si a rezultatelor, aceasta procedura poate fi îndeplinita pe mai multe cai convenite de comun acord ( online ) , aducând astfel o economie de timp pentru compania dumneavoastra.

 

  1. Consultanta de specialitate oferita gratuit;
  2. Mai mult de atât, puteti beneficia si de alte servicii ale RNPM si de ce nu ale Camerei de Comert si Industrie Satu Mare în general, detalii pe care vi le voi prezenta cu ocazia proximei noastre întâlniri.

 

Contact: